Vacature accountmanager security

Wij zijn op zoek naar een:

 

Zelfstandig accountmanager security

Wij voeren momenteel een belangrijke transitie door in onze bedrijfsvoering en om onze positie verder te verstevigen is groei noodzakelijk. Daarom zijn Luka Security B.V. en Securion B.V. op zoek naar versterking van het huidige team. Als zelfstandig accountmanager onderhoud en breid jij het relatienetwerk uit.

 

Jouw werkzaamheden als accountmanager:

Jij focust je op mogelijkheden om je netwerk en marktaandeel uit te breiden. Hierbij denk je proactief mee met onze opdrachtgevers. Door inlevingsvermogen creëer je een beeld van de wensen, eisen en verwachtingen van de klant en koppelt dit aan de mogelijkheden binnen onze organisatie. Je investeert in de relatie en hebt kennis van onze dienstverlening om vervolgens een onderbouwd advies te geven en met een passende oplossing te komen.

Je hebt een netwerk in Twente en je weet deze zelfstandig uit te breiden. Je schakelt makkelijk tussen verschillende klanten zowel qua grootte als qua regiocultuur.

 

Wie zoeken wij:

Hiervoor zoeken we iemand die:

  • Zelfstandig kan werken en makkelijk schakelt met ons team
  • Op alle niveaus kan acteren, van MKB tot multinational
  • Woonachtig is in de regio
  • Over creatief werk- en denkniveau beschikt
  • Opportunistisch is

 

Wat kunnen wij je bieden:

Bij Luka Security en Securion kom je in een bedrijf met een informele werksfeer. We werken hard, zijn ambitieus en vormen een hecht team. Binnen onze organisatie is doorgroei volop mogelijk. Salaris conform functie en ervaring.

Soort dienstverband: Fulltime

 

Wie zijn wij:

 

Luka Security en Securion bieden een breed scala aan beveiligingswerkzaamheden.

Behalve de “traditionele” beveiligingswerkzaamheden leveren wij o.a. ook receptionistes, security hosts en beschikken wij over een eigen camera- en servicecentrale. Wij mogen de grootste high risk bedrijven tot onze klantenkring rekenen, maar wij bedienen ook het MKB.

 

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hengelo. Daarnaast zijn we gevestigd in Oldenzaal, en openen binnenkort in Apeldoorn en Enschede.

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan je cv met motivatie naar personeelszaken@securion.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *