Twence Afval en energie selecteert Securion voor uitvoering van de beveiliging

Twence is de producent van duurzame energie en grondstoffen uit afval en biomassa waarvan de veertien Twentse gemeenten en de gemeente Berkelland aandeelhouder zijn. In de uitgeschreven aanbesteding is Securion ook hier, als beste partij gekozen.

Buiten de reguliere beveiliging, bleken beide organisaties ook op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, het beste bij elkaar te passen en zijn een meerjarig contract overeengekomen.

Met ingang van 1 januari 2017 zal Securion zowel de in- en externe beveiliging als de receptiediensten en security hosts bij deze toonaangevende opdrachtgever gaan verzorgen.

Securion levert de beveiliging bij een groot aantal zeer vooraanstaande Twentse (en landelijke) organisaties en behoort tot één van de belangrijkste spelers op het gebied van veiligheid en beveiliging in Twente en Achterhoek. Wij zijn er trots op, deze opdrachtgever ook op ons CV te kunnen bijschrijven.

Klanten die beveiliging aan ons toevertrouwen

Gecertificeerde beveiligingsdiensten

Securion is houder van het keurmerk beveiliging en ISO 9001:2015 gecertificeerd, dit geeft kortgezegd aan dat Securion haar beveiligingsdiensten zeer serieus neemt en organiseert volgens de kwaliteitseisen van het keurmerk.

Essentiële eisen van het keurmerk:

Financiële soliditeit
Correcte toepassing van de CAO
Integriteit en betrouwbaarheid van de organisatie
Naleving Privacygedragscode

Onze beveiligingsdiensten

Bij Securion waken professionals over de veiligheid. Wij bieden beveiligingsdiensten aan in het gebied Twente / Achterhoek. Aspecten die ons kenmerken zijn kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit van dienstverlening. Onze opvatting is dat mensen de motor zijn van ieder bedrijf.