Roessingh kiest voor Securion

Met ingang van 1 oktober 2016, zal de beveiliging van het Enschedese complex verzorgd worden door Securion. In de aanbesteding kwam het Hengelose bedrijf als beste keus naar voren.

Securion is een ervaren dienstverlener in meerdere disciplines en mag veel “high profile” klanten tot haar opdrachtgevers rekenen. Ook in de zorgsector heeft Securion haar sporen reeds verdiend.

In deze sector is dan ook een ander type beveiliger wenselijk dan bij bijvoorbeeld een evenement of een winkelsurveillant. “Voor elke vorm van beveiliging leveren wij gespecialiseerde vakmensen.

Wij selecteren de mensen bij het werk en niet het werk bij de mensen. Deze policy hanteren we al ruim zestien jaar met veel succes. We kijken dan ook erg uit naar de samenwerking met deze nieuwe toonaangevende opdrachtgever”.

Klanten die beveiliging aan ons toevertrouwen

Gecertificeerde beveiligingsdiensten

Securion is houder van het keurmerk beveiliging en ISO 9001:2015 gecertificeerd, dit geeft kortgezegd aan dat Securion haar beveiligingsdiensten zeer serieus neemt en organiseert volgens de kwaliteitseisen van het keurmerk.

Essentiële eisen van het keurmerk:

Financiële soliditeit
Correcte toepassing van de CAO
Integriteit en betrouwbaarheid van de organisatie
Naleving Privacygedragscode

Onze beveiligingsdiensten

Bij Securion waken professionals over de veiligheid. Wij bieden beveiligingsdiensten aan in het gebied Twente / Achterhoek. Aspecten die ons kenmerken zijn kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit van dienstverlening. Onze opvatting is dat mensen de motor zijn van ieder bedrijf.