Onze missie

Dag en nacht verzorgen beveiligingsbedrijven mobiele surveillances, alarm- en calamiteitenopvolgingen en receptie- en portiersdiensten. Deze professionals waken over de veiligheid in bijvoorbeeld winkels, op vliegvelden, bij scholen overheidsgebouwen, ziekenhuizen of fabrieken en leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan het veiligheidsgevoel in Nederland.

Wie is Securion

Ons bedrijf is één van de bedrijven die op een professionele wijze bijdraagt aan de veiligheid en dit veiligheidsgevoel. Securion is een speler die haar diensten aanbiedt in het gebied Twente en Achterhoek, waarbij Hengelo en Oldenzaal als vestigingsplaatsen de uitvalsbases zijn. Wij zijn een moderne dienstverlener met kerntaken op het terrein van beveiliging, veiligheid en dienstverlening. De kracht van ons bedrijf ligt in het vernieuwende karakter van onze dienstverlening, waarbij permanent wordt ingespeeld op de wensen van onze (aanstaande) klanten. Het is dan ook niet vreemd dat ons bedrijf in de markt een zeer goede naam heeft, die wij te danken hebben aan de kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit van onze dienstverlening.

Duurzaamheid en kwaliteit

Onze marktpositie willen we natuurlijk verder uitbreiden. Hierbij wordt niet alleen gedacht aan de grootte van de onderneming en de uitbreiding van ons producten- en dienstenpakket, maar ook aan het permanent leveren van een nog betere kwaliteit van onze diensten.

In dat kader wordt er ook permanent geïnvesteerd in de ontwikkeling van de medewerkers van ons bedrijf, want onze opvatting is dat de mensen de motor achter ieder bedrijf  zijn.

Algemene voorwaarden

Voor de algemene voorwaarden van Securion verwijzen wij u graag naar onderstaande pagina

Algemene voorwaarden Securion B.V.

Privacybeleid

Voor ons privacybeleid verwijzen u graag naar onderstaande pagina

Privacybeleid Securion B.V.

Klanten die beveiliging aan ons toevertrouwen

Gecertificeerde beveiligingsdiensten

Securion is houder van het keurmerk beveiliging en ISO 9001:2015 gecertificeerd, dit geeft kortgezegd aan dat Securion haar beveiligingsdiensten zeer serieus neemt en organiseert volgens de kwaliteitseisen van het keurmerk.

Essentiële eisen van het keurmerk:

Financiële soliditeit
Correcte toepassing van de CAO
Integriteit en betrouwbaarheid van de organisatie
Naleving Privacygedragscode

Onze beveiligingsdiensten

Bij Securion waken professionals over de veiligheid. Wij bieden beveiligingsdiensten aan in het gebied Twente / Achterhoek. Aspecten die ons kenmerken zijn kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit van dienstverlening. Onze opvatting is dat mensen de motor zijn van ieder bedrijf.