Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze reden voor maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet omdat de markt dit vraagt of omdat dit goed is voor de uitstraling van Securion. Wij willen oprecht ons steentje bijdragen aan de oplossing van maatschappelijke- en milieuproblemen.

  • Uw beveiliging optimaal geregeld

    Securion denkt actief met u mee en ontzorgt u volledig.

  • Onderscheidend in dienstverlening

    Echt oog en aandacht voor u als klant.

  • ISO; Min. Van Veiligheid & Justitie

    Verzekerd van gecertificeerde professionals.

Uiteraard blijven wij ook een commercieel bedrijf, maar wij hebben daarbij wel degelijk een intrinsieke motivatie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Wij zien MVO niet als een “luxe goed”, maar zijn volkomen overtuigd van het belang daarvan en vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid in zowel onze bedrijfsprocessen, als onze bedrijfsfilosofie daarin te nemen. Visie, kennis en creativiteit zijn voor ons belangrijkere succesfactoren dan financiële middelen.

Klanten die beveiliging aan ons toevertrouwen

Gecertificeerde beveiligingsdiensten

Securion is houder van het keurmerk beveiliging en ISO 9001:2015 gecertificeerd, dit geeft kortgezegd aan dat Securion haar beveiligingsdiensten zeer serieus neemt en organiseert volgens de kwaliteitseisen van het keurmerk.

Essentiële eisen van het keurmerk:

Financiële soliditeit
Correcte toepassing van de CAO
Integriteit en betrouwbaarheid van de organisatie
Naleving Privacygedragscode

Onze beveiligingsdiensten

Bij Securion waken professionals over de veiligheid. Wij bieden beveiligingsdiensten aan in het gebied Twente / Achterhoek. Aspecten die ons kenmerken zijn kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit van dienstverlening. Onze opvatting is dat mensen de motor zijn van ieder bedrijf.