Laatste nieuws

Wat hebben wij te melden? Hieronder vind je het laatste nieuws van Securion.

Wederom maximale score tijdens audit keurmerk

/
Op 8 november 2016 heeft de jaarlijkse audit voor het keurmerk beveiliging weer plaatsgevonden. Opnieuw wist Securion de maximale score te behalen tijdens deze audit. Ook het komende jaar mogen wij ons dus trotse houder van het keurmerk noemen.

Securion Facebook

Securion heeft het bericht van Politie Haaksbergen gedeeld.
Securion

1 maand geleden

Ook Securion heeft meegewerkt aan het onderzoek naar één van deze diefstallen. Onze Video- & Service Centrale heeft beelden veilig gesteld ten behoeve van het onderzoek. Deze beelden hebben bijgedragen aan de bewijslast in het onderzoek. Samen met de Politie werkt Securion aan een veiligere omgeving!Fietsdiefstallen opgelost !

Twee diefstallen van een fiets in Haaksbergen binnen drie kwartier opgelost door oplettende collega’s van Politie Enschede

Op zondag 15 april omstreeks 11.50 uur controleerden collega’s van Politie Enschede een persoon op een fiets op de Haaksbergerstraat. Uit onderzoek bleek dat de fiets even daarvoor aan de Enschedesestraat te Haaksbergen was gestolen. De bestuurder, een 48 jarige man uit Haaksbergen, werd aangehouden en overgebracht naar het PAT te Borne.

Drie kwartier later controleren de collega’s van Politie Enschede een personenauto op de Geessinkweg te Enschede. De auto viel een van de collega’s op omdat deze de vorige week onderdeel uit maakte van een ander onderzoek. Tijdens de controle troffen de collega’s een fiets in de auto aan, die even daarvoor bij de tijdelijke bushalte aan de Kruislandstraat was gestolen. De bestuurder en zijn bijrijder werden aangehouden en ook naar het Pat te Borne overgebracht.
Beide diefstallen worden verder onderzocht.
2018161404
2018161443
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Securion trotste hoofdsponsor Footbike World Championships 2018!

Van 19 tot 22 juli 2018 vinden in Losser de wereldkampioenschappen Stepcross plaats. Nadat Securion in 2012 al sponsor is geweest van het Nederlands kampioenschap Stepcross is het sponsoren van het wereldkampioenschap een logische volgende stap.

Securion draagt de sport een warm hart toe en maakt graag deel uit van dit mooie evenement dat mede georganiseerd word door Stepteam Twente.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.footbikeworldchampionships.nl/
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook
Securion heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt.
Securion

2 maanden geleden

Bekijk op Facebook
Securion heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt.
Securion

2 maanden geleden

Bekijk op Facebook
Securion heeft de omslagfoto bijgewerkt.
Securion

2 maanden geleden

Bekijk op Facebook
Securion heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt.
Securion

2 maanden geleden

Bekijk op Facebook

Klanten die beveiliging aan ons toevertrouwen

Gecertificeerde beveiligingsdiensten

Securion is houder van het keurmerk beveiliging en ISO 9001:2015 gecertificeerd, dit geeft kortgezegd aan dat Securion haar beveiligingsdiensten zeer serieus neemt en organiseert volgens de kwaliteitseisen van het keurmerk.

Essentiële eisen van het keurmerk:

Financiële soliditeit
Correcte toepassing van de CAO
Integriteit en betrouwbaarheid van de organisatie
Naleving Privacygedragscode

Onze beveiligingsdiensten

Bij Securion waken professionals over de veiligheid. Wij bieden beveiligingsdiensten aan in het gebied Twente / Achterhoek. Aspecten die ons kenmerken zijn kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit van dienstverlening. Onze opvatting is dat mensen de motor zijn van ieder bedrijf.