Onze missie

Securion stelt zich ten doel om, op een onafhankelijke wijze en binnen de geldende wet- en regelgeving, de veiligheid en continuïteit van de bedrijfsvoering bij haar opdrachtgevers te optimaliseren.

  • Uw beveiliging optimaal geregeld

    Securion denkt actief met u mee en ontzorgt u volledig.

  • Onderscheidend in dienstverlening

    Echt oog en aandacht voor u als klant.

  • ISO; Min. Van Veiligheid & Justitie

    Verzekerd van gecertificeerde professionals.

Securion biedt haar medewerkers volledige ondersteuning met de juiste tools vanuit haar backoffice. Zij hebben onder andere de beschikking over een noodoproepsysteem, waarbij directe verbinding met onze Video- en Service Centrale tot stand gebracht wordt. Tevens maken zij gebruik van ons -speciaal voor de beveiligingsbranche ontwikkelde- “Sequrix” systeem voor het raadplegen van instructies, het doen van meldingen, opmaak rapportages, inzien van roosters etc.

Securion heeft een -in Nederland uniek- convenant met Politie en Justitie gesloten, waarin over en weer informatie-uitwisseling plaats kan vinden over lopende en geconstateerde ongeregeldheden.

Ook is er een directe verbinding tussen de Video- en Service Centrale van Securion en de meldkamer van de Politie (Info desk). Indien informatie nodig geacht wordt in verband met verdachte omstandigheden kan deze direct gedeeld worden. Binnen deze samenwerking kunnen wij rechtstreeks in het software platform van de politie en worden onregelmatigheden en of verdachte situaties gedeeld.

Wie is Securion?

Ons bedrijf is één van de bedrijven die op een professionele wijze bijdraagt aan de veiligheid en dit veiligheidsgevoel. Onze professionals waken over de veiligheid in bijvoorbeeld winkels, op vliegvelden, bij scholen, overheidsgebouwen, ziekenhuizen of fabrieken en leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan het veiligheidsgevoel in Nederland. Securion is een speler die haar diensten aanbiedt in het gebied Twente en Achterhoek, waarbij Hengelo en Oldenzaal als vestigingsplaatsen de uitvalsbasis zijn. Wij zijn een moderne dienstverlener met kerntaken op het terrein van beveiliging, veiligheid en dienstverlening.

Uw partner in veiligheid: Wij houden zicht op uw eigendommen juist op de momenten dat u er zelf niet bent.

Door de flexibiliteit van onze organisatie, zijn wij in staat om in zeer veel situaties op uw behoeftes in te spelen. Zowel Securion als uitvoerend beveiligingsbedrijf, als haar medewerkers beschikken daartoe over een ruime expertise. De selectie van medewerkers, samenwerkingspartners en technische hulpmiddelen worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Door alle krachten en kennis te bundelen hebben wij een zeer sterk gemotiveerd team. Wij willen u ontzorgen met een kwalitatief hoogstaande dienst in plaats van u te belasten met beveiligingspersoneel. We bedoelen hiermee dat de zorg voor de dienstuitvoering zoals besproken geheel onze verantwoordelijkheid is. Dit waarborgen we door naast de periodieke overlegstructuren met onze opdrachtgevers ook structureel onze medewerkers op locatie te bezoeken om te coachen, te sturen en daar waar nodig te begeleiden. Wij zijn immers geen uitzendorganisatie of payroll bedrijf.

Algemene voorwaarden

Voor de algemene voorwaarden van Securion verwijzen wij u graag naar onderstaande pagina

Algemene voorwaarden Securion B.V.

Privacybeleid

Voor ons privacybeleid verwijzen u graag naar onderstaande pagina

Privacybeleid Securion B.V.

Klanten die beveiliging aan ons toevertrouwen

Gecertificeerde beveiligingsdiensten

Securion is houder van het keurmerk beveiliging en ISO 9001:2015 gecertificeerd, dit geeft kortgezegd aan dat Securion haar beveiligingsdiensten zeer serieus neemt en organiseert volgens de kwaliteitseisen van het keurmerk.

Essentiële eisen van het keurmerk:

Financiële soliditeit
Correcte toepassing van de CAO
Integriteit en betrouwbaarheid van de organisatie
Naleving Privacygedragscode

Onze beveiligingsdiensten

Bij Securion waken professionals over de veiligheid. Wij bieden beveiligingsdiensten aan in het gebied Twente / Achterhoek. Aspecten die ons kenmerken zijn kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit van dienstverlening. Onze opvatting is dat mensen de motor zijn van ieder bedrijf.