Winkelsurveillance

Winkeldiefstal, vernieling, bedreiging, een snelle greep in de kassa, agressief gedrag van klanten, overvallen; het staat niet allemaal in de krant, maar het komt vaker voor dan menigeen denkt.

  • Uw beveiliging optimaal geregeld

    Securion denkt actief met u mee en ontzorgt u volledig.

  • Onderscheidend in dienstverlening

    Echt oog en aandacht voor u als klant.

  • ISO; Min. Van Veiligheid & Justitie

    Verzekerd van gecertificeerde professionals.

Preventiebegeleider in de detailhandel

De ongewenste gevolgen van deze winkelcriminaliteit zijn een gevoel van onveiligheid, ook voor uw medewerkers, derving, omzetverlies en niet te verhalen schade. De criminaliteit is de laatste jaren zelfs zo sterk toegenomen, dat de overheid de voorkoming en bestrijding ervan niet meer alleen kan verwerken.

Het criminaliteitsgehalte in winkelgebieden zonder functioneel toezicht blijkt vaak hoog te zijn en hierdoor ontstaat een onaantrekkelijk ondernemersklimaat. De politie heeft relatief weinig tijd en middelen beschikbaar om in winkelgebieden te surveilleren. De opvolgingstijd bij alarmeringen of assistentie aanvragen is hierdoor te lang waardoor de ondernemer of het aanwezige personeel er tijdens calamiteiten vaak alleen voorstaat. U kunt als ondernemer deze ontwikkeling beperken door gebruik te maken van de expertise van Securion.

Klanten die beveiliging aan ons toevertrouwen

Gecertificeerde beveiligingsdiensten

Securion is houder van het keurmerk beveiliging en ISO 9001:2015 gecertificeerd, dit geeft kortgezegd aan dat Securion haar beveiligingsdiensten zeer serieus neemt en organiseert volgens de kwaliteitseisen van het keurmerk.

Essentiële eisen van het keurmerk:

Financiële soliditeit
Correcte toepassing van de CAO
Integriteit en betrouwbaarheid van de organisatie
Naleving Privacygedragscode

Onze beveiligingsdiensten

Bij Securion waken professionals over de veiligheid. Wij bieden beveiligingsdiensten aan in het gebied Twente / Achterhoek. Aspecten die ons kenmerken zijn kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit van dienstverlening. Onze opvatting is dat mensen de motor zijn van ieder bedrijf.