Video surveillance

Securion ziet zichzelf als een goede beveiliger voor de regio Twente die blijft innoveren. Wat betreft bijvoorbeeld video surveillance bekijken we altijd met onze klanten wat de beste beveiligingsoplossing is.

  • Uw beveiliging optimaal geregeld

    Securion denkt actief met u mee en ontzorgt u volledig.

  • Onderscheidend in dienstverlening

    Echt oog en aandacht voor u als klant.

  • ISO; Min. Van Veiligheid & Justitie

    Verzekerd van gecertificeerde professionals.

Video surveillance op de traditionele manier

Bij ons kunt u kiezen voor video surveillance in de vorm van te installeren camera’s, waarbij we de beelden op een door u te noemen tijdstip bij ons in Hengelo uitlezen. Zo zien we of er ongeregeldheden op te zien zijn.

Video surveillance op de moderne manier

In ons pand in Hengelo is onder meer een “state of art” video-observatiecentrale ingericht die live in verbinding kan staan met uw bedrijf elders in de regio Twente. Zien we dan zaken die niet in de haak zijn, dan kunnen we direct, proactief ingrijpen.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in video surveillance beveiliging, uitgevoerd door een bedrijf uit de regio Twente? Securion is graag uw partner Neem dus gerust contact op of vraag een offerte aan. Bekijk ook de pagina van Luka Security over alarmopvolging. Sinds maart zijn Luka en Securion samen gegaan. Zie ook hier het nieuwsbericht.

Klanten die beveiliging aan ons toevertrouwen

Gecertificeerde beveiligingsdiensten

Securion is houder van het keurmerk beveiliging en ISO 9001:2015 gecertificeerd, dit geeft kortgezegd aan dat Securion haar beveiligingsdiensten zeer serieus neemt en organiseert volgens de kwaliteitseisen van het keurmerk.

Essentiële eisen van het keurmerk:

Financiële soliditeit
Correcte toepassing van de CAO
Integriteit en betrouwbaarheid van de organisatie
Naleving Privacygedragscode

Onze beveiligingsdiensten

Bij Securion waken professionals over de veiligheid. Wij bieden beveiligingsdiensten aan in het gebied Twente / Achterhoek. Aspecten die ons kenmerken zijn kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit van dienstverlening. Onze opvatting is dat mensen de motor zijn van ieder bedrijf.