Receptiediensten

Het visitekaartje van uw bedrijf. 

  • Uw beveiliging optimaal geregeld

    Securion denkt actief met u mee en ontzorgt u volledig.

  • Onderscheidend in dienstverlening

    Echt oog en aandacht voor u als klant.

  • ISO; Min. Van Veiligheid & Justitie

    Verzekerd van gecertificeerde professionals.

De eerste indruk

Een eerste indruk kun je maar eenmaal maken, en dat dient de juiste te zijn. Uitstraling, houding, en een gastvrij en vriendelijk ontvangst zijn hierbij de kernelementen. Onze receptionistes dragen onder andere zorg voor het ontvangst van uw bezoekers en leveranciers, het beantwoorden van de telefoon, het verzorgen van administratieve werkzaamheden en overige taken die onderling kunnen worden afgestemd. Ook beseffen wij ons dat de receptiefunctie veelal ook een sociale functie heeft waar integriteit hoog in het vaandel dient te staan.

Wij dragen er dan ook altijd zorg voor dat we een juist functieprofiel opstellen aan de hand van de wensen en eisen van onze opdrachtgevers om vervolgens de juiste man of vrouw bij uw onderneming te zoeken. Door de jarenlange ervaring van Securion op het gebied van receptiediensten hebben we dan ook een goede staat van dienst opgebouwd met vele vaste en tevreden klanten.

We voelen ons dan ook één met onze opdrachtgevers waarbij we onze opdrachtgevers in het hart sluiten en niet uit het oog verliezen.

Klanten die beveiliging aan ons toevertrouwen

Gecertificeerde beveiligingsdiensten

Securion is houder van het keurmerk beveiliging en ISO 9001:2015 gecertificeerd, dit geeft kortgezegd aan dat Securion haar beveiligingsdiensten zeer serieus neemt en organiseert volgens de kwaliteitseisen van het keurmerk.

Essentiële eisen van het keurmerk:

Financiële soliditeit
Correcte toepassing van de CAO
Integriteit en betrouwbaarheid van de organisatie
Naleving Privacygedragscode

Onze beveiligingsdiensten

Bij Securion waken professionals over de veiligheid. Wij bieden beveiligingsdiensten aan in het gebied Twente / Achterhoek. Aspecten die ons kenmerken zijn kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit van dienstverlening. Onze opvatting is dat mensen de motor zijn van ieder bedrijf.