Mobiele surveillance

Onze mobiele surveillancedienst is er om voor u opening- en sluitronden te doen en controleronden uit te voeren op alle bedrijventerreinen. Ook bent u verzekerd van een snelle en adequate alarmopvolging.

 • Uw beveiliging optimaal geregeld

  Securion denkt actief met u mee en ontzorgt u volledig.

 • Onderscheidend in dienstverlening

  Echt oog en aandacht voor u als klant.

 • ISO; Min. Van Veiligheid & Justitie

  Verzekerd van gecertificeerde professionals.

Wat we concreet doen

Eén van de taken van de mobiele surveillance is naast het zorg dragen voor een goede veiligheid, ook te zorgen voor en een prettig leefklimaat van objecten en de omgeving. Securion verzorgt al vanaf haar oprichting mobiele surveillance diensten bij bedrijven en bedrijvenparken en is daar zonder meer dé specialist bij uitstek in te noemen. De diverse openingsrondes, brand- en sluitrondes en controlerondes zijn traditioneel gericht op het openen van panden, het afsluiten van deuren en ramen of het begeleiden van medewerkers. Tijdens deze rondes is er tevens aandacht voor brandgevaarlijke situaties, insluiping, insluiting, overlast, inbraak, verlichting, inschakeling van alarmsystemen etc.. Onregelmatigheden worden aan u gerapporteerd en in voorkomende gevallen direct en zelfstandig opgelost.

Non stop service met mobiele surveillance

Naast de standaard te verwachten werkzaamheden, zijn onze beveiligers getraind op het constateren van afwijkingen. Om dit goed te facilitairen wordt er bij aanvang van de opdracht en tussentijds een veiligheidsanalyse uitgevoerd, zodat de basis wordt bepaald waaraan het object en de omgeving moeten voldoen. Hierbij kunt u denken aan:

 • Defecte verlichting waaronder de noodverlichting;
 • Schade aan plafond, wanden of vloeren;
 • Juiste werking van middelen zoals deurdrangers en elektrische sloten;
 • Blokkades van vluchtwegen;
 • Controle van brandblusmiddelen en EHBO-koffers;
 • Controleren van wettelijke bepalingen en naleving huisregels.

Hierdoor is de organisatie continu in staat de uitgangspunten en de conditie van het object op het gewenste niveau te houden. Ook voor deze diensten geldt dat Securion haar medewerkers een volledige ondersteuning biedt op zowel organisatorisch als technisch vlak. Registratie van de aanwezigheid van onze beveiligers geschiedt middels het speciaal voor de beveiligingsbranche ontwikkelde Sequrix platform. Monitoring en rugdekking geschiedt door onze operators op onze Video- en Service Centrale.

Klanten die beveiliging aan ons toevertrouwen

Gecertificeerde beveiligingsdiensten

Securion is houder van het keurmerk beveiliging en ISO 9001:2015 gecertificeerd, dit geeft kortgezegd aan dat Securion haar beveiligingsdiensten zeer serieus neemt en organiseert volgens de kwaliteitseisen van het keurmerk.

Essentiële eisen van het keurmerk:

Financiële soliditeit
Correcte toepassing van de CAO
Integriteit en betrouwbaarheid van de organisatie
Naleving Privacygedragscode

Onze beveiligingsdiensten

Bij Securion waken professionals over de veiligheid. Wij bieden beveiligingsdiensten aan in het gebied Twente / Achterhoek. Aspecten die ons kenmerken zijn kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit van dienstverlening. Onze opvatting is dat mensen de motor zijn van ieder bedrijf.