i4Vision

In geval van een verdachte of (be)dreigende situatie kan er iemand met u mee kijken en zal indien nodig direct passende actie ondernemen: kortom “een veilig gevoel”.

Alarmering en Beeldverificatie

Securion levert cameraoplossingen die dusdanig uitgevoerd zijn dat alleen bij verdachte situaties de beelden getoond worden in onze camera observatie centrale. Na beoordeling van de beelden door één van onze observanten kan direct onze afdeling mobiele surveillance of politie aangestuurd worden. Dit geeft een zeer korte reactietijd bij verdachte of bedreigende situaties. Vaak kan de politie de opgeslagen beelden gebruiken bij de opsporing.

Wilt u meer informatie over deze dienstverlening, neem dan gerust contact met ons op.
Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies.

Klanten die beveiliging aan ons toevertrouwen

Gecertificeerde beveiligingsdiensten

Securion is houder van het keurmerk beveiliging en ISO 9001:2015 gecertificeerd, dit geeft kortgezegd aan dat Securion haar beveiligingsdiensten zeer serieus neemt en organiseert volgens de kwaliteitseisen van het keurmerk.

Essentiële eisen van het keurmerk:

Financiële soliditeit
Correcte toepassing van de CAO
Integriteit en betrouwbaarheid van de organisatie
Naleving Privacygedragscode

Onze beveiligingsdiensten

Bij Securion waken professionals over de veiligheid. Wij bieden beveiligingsdiensten aan in het gebied Twente / Achterhoek. Aspecten die ons kenmerken zijn kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit van dienstverlening. Onze opvatting is dat mensen de motor zijn van ieder bedrijf.