Evenementenbeveiliging

Wij bewaken de sfeer op uw evenement.

  • Uw beveiliging optimaal geregeld

    Securion denkt actief met u mee en ontzorgt u volledig.

  • Onderscheidend in dienstverlening

    Echt oog en aandacht voor u als klant.

  • ISO; Min. Van Veiligheid & Justitie

    Verzekerd van gecertificeerde professionals.

Behoud de sfeer van uw evenement

De sfeer die u met zorg en passie heeft opgebouwd kan alleen behouden worden wanneer de gasten en medewerkers zich veilig en op hun gemak voelen. Onze gastheren met de erkende beveiligingsdiploma’s zorg op een onopvallende manier dat uw gasten een onvergetelijke avond hebben. Hierbij hechten we veel waarde aan de kernwaarden werk- en levenservaring in combinatie met mensenkennis.

Jarenlange ervaring in de evenementenbranche

Securion heeft jarenlange ervaring in de branche. Als geen ander weten wij de beveiliging van uw evenement op eventuele risico’s in te schatten. Wilt u meer informatie over deze dienstverlening, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies.

Klanten die beveiliging aan ons toevertrouwen

Gecertificeerde beveiligingsdiensten

Securion is houder van het keurmerk beveiliging en ISO 9001:2015 gecertificeerd, dit geeft kortgezegd aan dat Securion haar beveiligingsdiensten zeer serieus neemt en organiseert volgens de kwaliteitseisen van het keurmerk.

Essentiële eisen van het keurmerk:

Financiële soliditeit
Correcte toepassing van de CAO
Integriteit en betrouwbaarheid van de organisatie
Naleving Privacygedragscode

Onze beveiligingsdiensten

Bij Securion waken professionals over de veiligheid. Wij bieden beveiligingsdiensten aan in het gebied Twente / Achterhoek. Aspecten die ons kenmerken zijn kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit van dienstverlening. Onze opvatting is dat mensen de motor zijn van ieder bedrijf.