Collectieve beveiliging

Preventief zichtbaar en altijd in de omgeving.

  • Uw beveiliging optimaal geregeld

    Securion denkt actief met u mee en ontzorgt u volledig.

  • Onderscheidend in dienstverlening

    Echt oog en aandacht voor u als klant.

  • ISO; Min. Van Veiligheid & Justitie

    Verzekerd van gecertificeerde professionals.

Voorkom inbraken en verminder de kans op vandalisme

Weet u niet zeker of het industrieterrein waarop uw bedrijf zich bevindt wel echt veilig is? Is uw winkel gevestigd op een plek waar u in dat opzicht nog weleens twijfelt? Securion neemt graag dit onzekere gevoel bij u weg door ’s nachts een oogje in het zeil te houden en een zogeheten collectieve beveiliging bij u in Hengelo of elders in Twente toe te passen. Met de manier van collectieve beveiliging verkleinen we de kans op vandalisme en worden inbraken voorkomen. Zijn er onregelmatigheden en kunnen we die alleen niet aan, dan is de politie of de brandweer er zo bijgehaald.

Extra ondersteuning bij collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging voor Twente of Overijssel kunt u nog extra ondersteunen door het laten plaatsen van camera’s. Het is daarbij aan u wanneer u deze camera’s door ons laat uitlezen op onregelmatigheden.

Klanten die beveiliging aan ons toevertrouwen

Gecertificeerde beveiligingsdiensten

Securion is houder van het keurmerk beveiliging en ISO 9001:2015 gecertificeerd, dit geeft kortgezegd aan dat Securion haar beveiligingsdiensten zeer serieus neemt en organiseert volgens de kwaliteitseisen van het keurmerk.

Essentiële eisen van het keurmerk:

Financiële soliditeit
Correcte toepassing van de CAO
Integriteit en betrouwbaarheid van de organisatie
Naleving Privacygedragscode

Onze beveiligingsdiensten

Bij Securion waken professionals over de veiligheid. Wij bieden beveiligingsdiensten aan in het gebied Twente / Achterhoek. Aspecten die ons kenmerken zijn kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit van dienstverlening. Onze opvatting is dat mensen de motor zijn van ieder bedrijf.