Camerasurveillance

Beveiliging en beveiligingscamera’s zijn natuurlijk het hardst nodig op de momenten dat u niet (meer) op de zaak bent. Behalve op de traditionele wijze surveilleren, kunt u bij het Hengelose Securion ook kiezen voor camera surveillance.

  • Uw beveiliging optimaal geregeld

    Securion denkt actief met u mee en ontzorgt u volledig.

  • Onderscheidend in dienstverlening

    Echt oog en aandacht voor u als klant.

  • ISO; Min. Van Veiligheid & Justitie

    Verzekerd van gecertificeerde professionals.

Ondersteunen van surveillance met camerabewaking

Camera surveillance en/of camerabewaking kan een mobiele surveillance uitstekend ondersteunen en in sommige gevallen zelfs deels vervangen. De beelden die een camera tijdens een surveillance registreert, kunnen uitgelezen worden wanneer u dat wilt. Eventuele calamiteiten en alarmmeldingen, worden direct geregistreerd en daar wordt dan ook direct actie op ondernomen. Met de moderne technieken en elektronische intelligentie, kan een camera vaak pro-actiever acteren dan een regulier alarmsysteem. De camera “ziet” immers de actie al voordat een inbraak gepleegd wordt, terwijl een alarmsysteem gaat reageren op het moment dat een inbraak daadwerkelijk plaats vindt.

Live meekijken met een beveiligingsfeed

U heeft aangegeven uw beelden te willen laten uitlezen of live mee te kijken? Securion doet dit graag voor u. Wij verifiëren of er onregelmatigheden op te zien zijn. Is dit het geval, dan gaan wij over tot actie. Wij hebben een unieke samenwerking met politie en justitie in het project SA24/7. Dit betekent onder andere dat er over en weer informatie uitgewisseld, dan wel onderling assistentie verleent kan worden tussen beveiliger en politie. Dit vergroot de pakkans aanzienlijk en zorgt ervoor dat Twente nóg veiliger wordt.

Klanten die beveiliging aan ons toevertrouwen

Gecertificeerde beveiligingsdiensten

Securion is houder van het keurmerk beveiliging en ISO 9001:2015 gecertificeerd, dit geeft kortgezegd aan dat Securion haar beveiligingsdiensten zeer serieus neemt en organiseert volgens de kwaliteitseisen van het keurmerk.

Essentiële eisen van het keurmerk:

Financiële soliditeit
Correcte toepassing van de CAO
Integriteit en betrouwbaarheid van de organisatie
Naleving Privacygedragscode

Onze beveiligingsdiensten

Bij Securion waken professionals over de veiligheid. Wij bieden beveiligingsdiensten aan in het gebied Twente / Achterhoek. Aspecten die ons kenmerken zijn kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit van dienstverlening. Onze opvatting is dat mensen de motor zijn van ieder bedrijf.